Izuzetno čvrsta šasija kvadratastog poprečnog preseka

Izuzetno čvrsta šasija kvadratastog poprečnog preseka

Karoserija modela Rexton je montirana na novi koncept šasije kvadratastog poprečnog preseka, koja blokira veći deo buke nastale od površine puta ili motora. Šasija je specijalno projektovana da smanji mogućnost povređivanja putnika u slučaju sudara.

Primena najnaprednije automobilske legure čelika visoke čvrstoće

Primena najnaprednije automobilske legure čelika visoke čvrstoće

Legura čelika visoke gustine i visoke zatezne čvrstoće čini 81,7% ukupne količine čelika upotrebljenog za izradu karoserije modela Rexton. Time je obezbeđena superiorna čvrstina, zaštita od deformacija prilikom sudara i maksimalno povećana sigurnost u prostor u kabine.

Sa dostupnim 4wd pogonom održana autentičnost SUV-a

Sa dostupnim 4wd pogonom održana autentičnost SUV-a

Rexton pokreće dizel motor zapremine 2.2 l i karakteriše ga poboljšano nezavisno zadnje oslanjanje, koje pruža superiorno upravljanje i kvalitet vožnje. Obično se vozi sa pogonom na zadnjim točkovima, što poboljšava stabilnost upravljanja pomoću optimizacije raspodele mase. Vozač po potrebi može slobodno da izabere jedan od dva pogona vožnje na 4 točka. Rexton može da vuče teret do 3 tone, što je najviše u ovoj klasi SUV-a.

Cenovnik, tehničke karateristike, brošura

Cenovnik REXTON PDF dokument | 0.62MB
Brošura REXTON PDF dokument | 3.17MB
Korisničko uputstvo REXTON PDF dokument | 82.74MB

www.ssangyong.co.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.