Istorija kompanije SsangYong motora je istorija pomeranja granica i izazova kojima se svakodnevno povećavaju mogućnosti. Kao vrhunski proizvođač u korejskoj automobilskoj industriji, specijalizovan za SUV modele, SsangYong je prepoznatljiv zbog svojih naprednih stilova i izvanrednih performansi od osnivanja 1954. godine, kao i naprednih tehnoloških rešenja.

Kompanija je ušla u doba vozila s pogonom na sva četiri točka osamdesetih godina, samostalno razvijajući modele Musso i Korando. Nakon 2000. godine, SsangYong se utemeljio kao lider u segmentu SUV-a izgradnjom cele linije SUV-a, uključujući Rexton, Korando, Actyon Sports, Tivoli i XLV.

SsangYong Motor učestvuje u napretku eko-prihvatljive dizelske tehnologije razvijanjem naprednog common rail motora svetske klase. Kompanija ulaže svoje napore u jačanju globalne konkurentnosti proizvodnjom ekološki prihvatljivih e-XDi220 motora koji su u skladu s EURO6 standardom, i razvija električne automobile.

SsangYong Motor širi svoju prisutnost na svetskom tržištu. Kompanija izvozi svoje SUV-ove kroz oko 1.500 globalnih mreža u 126 zemalja, i aktivno širi svoju globalnu prisutnost uspostavljanjem distribucije na većini svetskih tržišta, otvaranjem regionalnih centara na strateškim evropskim lokacijama.

Da bi osigurala održivi rast, kompanija SsangYong Motor neće se samo fokusirati na postojeća i zrela tržišta već i tržišta u razvoju poput Srednje Amerike, Istočne Evrope, Indije i Kine, obuhvatajući najveća svetska tržišta automobila.

Zahtevajući samo najbolje, SsangYong Motor povećava napore na razvoju novog dizajna i tehnologija koje mogu postići visok nivo voznih performansi stvarajući istinski identitet brenda. Plasiranjem snažnog asortimana, SsangYong će ojačati svoju poziciju kao kompaktni proizvođač specijalizovan za SUV vozila.

O kompaniji SsangYong PDF dokument | 3.55MB

www.ssangyong.co.rs koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, integracije s društvenim mrežama. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.